Napokon će nastaviti svoj život kao obitelj...

"Uljez" je američki psihološki triler iz 2019. godine redatelja Deona Taylora, a prema scenariju Davida Lougheryja. Glavnu postavu filma čine Dennis Quaid, Meagan Good, Michael Ealy i Joseph Sikora. Iako je film na prvu dobio negativne kritike, ipak, njegov uspjeh govori drugačije. Ukupna zarada filma iznosila je 40 milijuna dolara, a imali su budžet od 8 milijuna dolara, što znači da je film i više nego dobar. 

Zanimljivo je da je Dennis Quaid prethodno glumio u film "Đavolje ždrijelo" iz 2003. koji ima pomalu sličnu okosnicu radnje. Naime, riječ je o filmu u kojemu se obitelj odseli u ruralnu povijesnu obiteljsku kuću koju prethodni vlasnik odbija pustiti. Interesantno je da upravo u ovome filmu Quaid ima posve drugačiju ulogu od prijašnje te on postaje taj koji je uljez i uhoditelj. 

Što se tiče ostalih glumaca, ovo nije prvi put da Meagan Good i Michael Ealy zajedno rade na nekom projektu. Glumili su u filmu "Razmišljaj kao muškarac" (2012.) i njegovom nastavku.

Osim glumaca, i kuća u kojoj je sniman film ima podosta veliku "glumačku karijeru". Naime, ova je kuća bila obiteljski dom u trileru Selme Blair "U njihovoj koži" (2012). Zatim je prikazana u filmu Blake Lively "Bezvremenska Adaline" (2015.) te je na koncu 2017. korištena za kuću Cheryl Blossom u seriji "Riverdale".

Mladi par se napokon useli u kuću iz snova koju su kupili od vlasnika, ekscentričnog udovca Charlieja. Oduševljeni, misle kako će napokon nastaviti svoj život kao obitelj, međutim, stvari postaju mračne kad se Charlie počne neprestano pojavljivati u kući i upletati u njihov život. Uskoro počnu sumnjati da Charlie ima skrivene motive osim brze prodaje…

 

Napeti trailer "Uljez" ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju