Sve je djelovalo lako i savršeno, ali nije tako ostalo

Film "Prava ljubav" klasična je američka romantična komedija iz 2010. koju je režirala Sanaa Hamri. Queen Latifah i Common, kao glavni likovi filma, nude vrhunsku zabavu u priči o nadanjima i igri zvanoj ljubav.

Za potrebe filma, snimljena je i jedna scena u kojoj su gostovali Kanye West i Amber Rose, no ona nikada nije stavljena u film. Razloga toga jesu nesuglasice između Kanyea i Taylor Swift koje su tada bile aktualne i proširene svim medijima.

U originalnom snimanju filma trebao se je pojaviti i Lawrence Frank, glavni trener Netsa. Međutim, nakon što je NBA sezonu 2009.-2010. započeo s neslavnih 0-16, Netsi su otpustili Franka. Iz tog su se razloga i tvorci filma ipak odlučili uzeti pomoćnog trenera Netsa Jima Sanna za ulogu glavnog trenera. Međutim, tijekom nekih scena može se vidjeti i Franka.

Leslie Wright (Latifah) je fizioterapeutkinja koja dobiva životnu priliku raditi s ozlijeđenom NBA zvijezdom Scottom McKnightom (Common). Leslie vraća Scotta u formu, pomaže mu igru podignuti na viši nivo, a sve ide odlično… dok ne shvati da se zaljubljuje u njega. Nesvjestan njezinih emocija, Scott baca oko na Leslienu seksi i zavodljivu prijateljicu Morgan (Paula Patton). Stavljajući sve na kocku, Leslie mora dati sve od sebe kako bi saznala jesu li ona i Scott stvoreni jedno za drugo.

Film "Prava ljubav" pogledajte u subotu u popodnevnom terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju