Može li takva ljubav doista opstati?

"Poslije svega: Sudar" američka je romantična drama iz 2020. koju je režirao Roger Kumble, a napisali Anna Todd i Mario Celaya. Film je temeljen na istoimenom Toddovu romanu iz 2014. te je drugi nastavak filma "Poslije svega" iz 2019. Cijeli serijal nastao je kao "fan fiction" inspiriran ljubavnim životom pjevača Harryja Stylesa, bivšeg člana grupe "One Direction".

U filmu glume Josephine Langford i Hero Fiennes Tiffin, koji utjelovljuju glavne likove Tessu Young i Hardina Scotta, a uz njih glumačku postavu čine Dylan Sprouse, Candice King, Inanna Sarkis, Charlie Weber i mnogi drugi.

Serijal je proglašen novom globalnom senzacijom poput "Sumrak sage" i erotsko-romantične trilogije "Pedest nijansi sive". Kada je autorica Anna Todd na svojim društvenim mrežama potvrdila da je napisala scenarij za ovaj film, obećala je obožavateljima knjiga da će nastavci filma ostati vjerniji knjigama, što većina tvrdi da i je istina.

Međutim, kao i njegov prethodnik, film je dobio izrazito negativne kritike kritičara, a mnogi su kritizirali radnju, likove, glumu i glamurozni prikaz toksičnih odnosa. Usprkost tome, bio je uspješan i stekao je svjetsku slavu te tako zaradio oko 48 milijuna dolara.

Nakon burnog početka veze i šokantnog otkrića, Tessa i Hardin moraju pronaći način da nastave svoju romansu. No, može li ljubav koja ne priznaje granice doista opstati? Tessa polako počinje uviđati kako bi mogla izgubiti sve. Hardin shvaća da nema što izgubiti – osim nje. Je li se doista spreman promijeniti zbog ljubavi? Koliko je ona spremna opraštati i, još važnije, sviđa li joj se doista slika budućnosti s Hardinom?

 

Uzbudljivi  i napeti film "Poslije svega: Sudar" ne propustite pogledati u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju