Četiri psa, dvanaestero ljudi i jedna priča

Film "Pasji dani" američka je romantična komedija iz 2018. koju je režirao Ken Marino, a napisale Elissa Matsueda i Erica Oyama. U njemu glume Eva Longoria, Nina Dobrev, Vanessa Hudgens, Lauren Lapkus, Thomas Lennon, Adam Pally, Ryan Hansen, Rob Corddry, Tone Bell, Jon Bass i Finn Wolfhard. Glavna radnja prati živote raznih pasa i njihovih vlasnika diljem Los Angelesa.

Zanimljiva činjenica je da su svi psi glumci izabrani prije ljudske postave u filmu. Nina Dobrev u jednom je intrevjuu izjavila: "Zabavna činjenica: svaki pojedini pas dobio je ulogu prije svih članova ekipe." A što se tiče Dobrev, jedan od pasa koji se pojavljuje u filmu je upravo njezin te se zove Maverick Dogbrev.

A na pitanje što je najteže o radu s psima, Vanessa Hudgens odmah je uskočila i dala savršeni odgovor: “Želim ih maziti cijeli dan. Jednostavno su tako slatki i tako se dobro ponašaju i tako su pametni. Između izmjena scena bih se iskrala i pokušala igrati sa psima.

Elizabeth (Nina Dobrev) šarmantna je novinarka, koja se odlučila za solo život dok se bori s privlačnošću koju osjeća prema suvoditelju i bivšoj zvijezdi NFL-a Jimmyju Johnstonu, a istovremeno traži savjet od terapeuta svog psa. Tara (Vanessa Hudgens) je neukusna konobarica koja sanja o životu izvan kafića s veterinarom dr. Mikeom (Michael Cassidy), dok je njezina prijateljica Daisy (Lauren Lapkus), ljubazna šetačica pasa, zaljubljena u klijenta kojeg još nije sasvim upoznala.

 

Film "Pasji dani" ne propustite pogledati u nedjelju u podnevnom terminu na Novoj TV

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju