Vizualni efekti koji će vas ostaviti bez daha...

Akcijski film "Transformeri: tamna strana mjeseca" osvojio je nagradu za najbolje vizualne efekte koji se tiču kreacije filmske scene i samih pokreta Transformera koji cijeli film podižu na jednu novu razinu realnosti.

Godina je 1961. Arka, svemirski brod s planeta Cybertron, koji krije tajnu koja bi mogla okončati rat između Autobota i Decepticona, sruši se na tamnu stranu Mjeseca. NASA uoči nesreću nakon čega John F. Kennedy odobri misiju na Mjesec s tajnim zadatkom da se istraži svemirski brod.

Godine 1969. posada Apolla 11 slijeće na Mjesec. Danas Autoboti – Bumblebee, Ratchet, Ironhide, Mirage, Wheeljack i Sideswipe, na čelu s Optimusom Primeom – bore se protiv zlih Decepticona koji traže osvetu za nedavni poraz.

I jedna i druga strana uskoro postanu upetljane u utrku Rusa i Amerikanaca koji se žele domoći skrivenog svemirskog broda s planeta Cybertron.

Napeti akcijski film "Transformeri: Tamna strana mjeseca" ne propustite pogledati u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju