Dan Stevens se za ulogu udebljao 10-ak kilograma i dobio six-pack

Obitelj Peterson izgubila je svoga najstarijeg sina Caleba u ratu u Afganistanu. U njihov život ulazi bivši vojnik David Collins (Dan Stevens) koji tvrdi da je bio prijatelj njihovog pokojnog sina i sada je tu da ispuni obećanje koje mu je dao, da brine o njegovoj obitelji. David je pristojan i prijateljski nastrojen prema obitelji te mu Calebov otac Spencer (Leland Orser) ponudi da ostane kod njih koliko god želi. Obitelj ga je svesrdno primila, no serija neobjašnjivih smrti koje će uslijediti bacit će sumnju na novopridošlog gosta...

Redatelj Adam Wingard objavio je kako je budžet za ovaj film iznosio oko 5 milijuna dolara. Zanimljivo je kako glumac Dan Stevens nije treptao prilikom snimanja krupnih planova. To je samo još jedan od uznemirujućih aspekata lika Davida kojeg tumači. Glumac Dan Stevens bio je jako mršav pri prvom susretu s redateljem Adamom Wingardom i Simonom Barrettom jer je za potrebe snimanja filma Šetnja među grobovima (2014) izgubio 15-ak kilograma. Tvorci filma su ga željeli angažirati, ali ih je brinuo njegov fizički izgled jer su željeli nekoga s vojničkim tijelom za glavnu ulogu.

Wingard je izjavio kako je Stevens izgledao kao Christian Bale u filmu 'Nestajanje', a željeli su da izgledao kao Christian Bale u filmu 'Batman: Početak'. Stevens je dobio ulogu pod uvjetom da puno vježba i izgradi svoje tijelo za ulogu. Na dan kada je dobio ulogu, dodijeljeni su mu osobni trener i nutricionisti čija je zadaća bila transformirati njegovo tijelo. Dnevno je vježbao po 2 sata, dobio je 10-ak kilograma i six-pack na trbuhu koji je došao do izražaja u sceni u kojoj je bez majice. Osim Danu Stevensu, glumačke uloge dodijeljene su Sheili Kelley, Maiki Monroe i Brendanu Meyeru.

 

Misteriozni film 'Fatalni gost' ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju