Pogledajte kako se jedna od najljepših holivudskih glumica snašla u ulozi neustrašive konobarice.

U čast špageti-vesterna i filmova 70-ih, filmaš Patrick Lussier u ovome filmu otpušta kočnice i stišće gas do kraja. Od glumačke ekipe svakako se istaknula prelijepa Amber Heard koja se pojavljuje u ulozi opake konobarice Piper koja ruši sve pred sobom kada joj netko stane na žulj. Pažnju javnosti privukla je ulogama u akcijskoj drami 'Nikad ne odustaj' i komediji 'Ananas ekspres', a mnogi je pamte i kao bivšu ženu popularnog glumca Johnnyja Deppa. 

Kao partner u zločinu uz fatalnu glumicu pojavljuje se Nicolas Cage u ulozi opakog bjegunca iz pakla kojeg prati mračna prošlost. U ulozi zagonetnog Miltona juri apokaliptičnom pustinjom u potrazi za Sotonskim kultom pod vodstvom Jonaha Kinga (Billy Burke) koji je ubio njegovu kćer i oteo joj dijete. Milton ima samo tri dana da nađe dijete, uništi štovatelje kulta i zato vozi najbrže aute koje uspije ukrasti.

Iako je u originalnom scenariju lik Miltona zamišljen kao sedamdesetogodišnji muškarac, u trenutku kada je Nicolas Cage izrazio interes za ulogu, producenti su odlučili da godine ipak nisu presudan kriterij za odabir glavnog glumca. Na kraju su za glavnu ulogu odabrali upravo Cagea koji se projektu priključio zbog interesa u 3D tehnologiju u kojoj je film snimljen.

U scenama borbe između Piper i njezinog partnera, Amber Heard je pokazala kako se, barem u filmu, ne boji okršaja s jačima od sebe. Iako se u cijeli konflikt naposlijetku uključuje lik Miltona koji joj pomaže da dokrajči suparnika, prelijepa glumica svojom je izvedbom doista utjerala strah u kosti. 

Napetu akciju 'Put osvete' ne propustite pogledati u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju