Na najpoznatijem seoskom gospodarstvu u zemlji uzbuđenja već ima od prvog dana. Pale su se prve razmirice, a neki već razmišljaju o odlasku.

Da život na Farmi nije nimalo jednostavan, svjedoči fitness trener iz Ludbrega Danijel Vegh. Zbog boli u ruci on je već razmišljao o odlasku s imanja. Povratak stare ozljede mogao bi ipak potvrditi sumnje njegovih prijatelja.

'Puno mojih prijatelja mi je reklo da ja to ne mogu bez kremica, bez šamponića i takvh stvari i bez mobitela, a ja sam rekao da mogu i da budem to dokazao', rekao je Danijel.

No s farmerima svoje bogato iskustvo može podijeliti 60-godišnja umirovljenica Katica Pučnik. Svojim ulaskom u farmu mnoge je iznenadila.

 

'To me svi pitaju kako i zbog čega. Osjetila sam potrebu da vidim koliko mogu izdržati u nekakvim situacijama u kojima do sada nisam bila', objasnila je.

Gospođa Katica očekuje da će na Farmi steći nova poznanstva. Ali nada se i da će utvrditi kolika je njezina unutarnja snaga. No kao svoj glavni adut za pobjedu ističe jednu osobinu.

'Tvrdoglavost. To je ja mislim nešto što me cijeli život vuče,ja sam recimo borac', kaže.

To će joj zasigurno pomoći u razmiricama koje su već počele s Josipom.

'Neke stvari odmalena sam prošla, možda mi neće toliko past kao nekom što nije ništa prošao', rekla je Josipa.

Da nas ove godine čeka šaroliko društvo, mogli smo vidjeti već u prvoj epizodi. Život bez blagodati modernog života bit će zasigurno i povod za svađe.


'Ne mogu govorit kako ću reagirat s obzirom da čovjek sam sebe ne poznaje, ja reagiram u svakoj situaciji drugačije, ovisi o težini koja je stavljena pred mene. Nekad se povučem, a nekad reagiram jako burno', rekla je Jasmina.

Poštenje je adut pomoću kojeg će do pobjede ići Sinjanin Gordan Grabovac. A što su ostali otkrili pogledajte u prilogu IN magazina.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju