Nije mogao sakriti oduševljenje!

Dvoboj između Silvija i Stjepana bio je poprilično zanimljiv. Premda se u jednom trenutku činilo da je za Stjepana igra izgubljena, sam kraj donio je prevrat. U igri skriveni ključ u kojoj su duelisti morali s balama sijena proći poligon, pronaći ključ te otključati lance s guma i poredati ih u visinu, brži je bio Silvio, međutim nije oslobodio sve gume što je značilo da nije izvršio zadatak – pa je tako Stjepan iz dvoboja izašao kao pobjednik i vratio se na imanje. ''Razočaran sam jer sam mislio da je sve završeno nakon što sam složio gume, da sam pobjednik, međutim, ispalo je drugačije'' kazao je Silvio te po odlasku poručio farmerima: ''Bilo mi je jako lijepo ovih 40 dana kojih smo ovdje zajedno. Neiskrenosti je bilo među svima što je bilo najtužnije od svega i nadam se da ćete do kraja, koliko vam je još ostalo raditi kako treba, da ćete biti iskreni i da će najbolji osvojiti nagradu!''



Stjepan je, kaže, bio uvjeren da će u dvoboju izgubiti te se pripremio na odlazak kući. ''Ni na kraj pameti mi nije bilo da ću dobiti ovaj dvoboj protiv Silvija. Već sam se bio spremio da ću poći kući, izabrao sam gazdu i već sam spremio cijeli govor, ali eto, iznenađenje za iznenađenjem. Ovo je očito neki znak – idi po što si došao!'' izjavio je Stjepan. No, igra ni za Silvija ipak nije završena te s pridružio Tomislavu i Andrijani na tajnoj lokaciji kao novi, tajni farmer. Vidjevši Tomislava i Andrijanu, ni sam nije mogao vjerovati, a oduševljenje nije mogao sakriti.



Odmah je Tomislavu i Andriani ispričao što se sve događalo na farmi otkad su otišli. ''Očekivali smo Andrijana i ja da će doći do pomutnje zbog izbora gazde, ali do ove mjere što je Silvio ispričao, to stvarno nismo očekivali'' iznenađen je bio Tomislav koji je Silviju objasnio kako je sada i on postao tajni farmer te kako nitko ne smije znati za njih. ''Sad ćemo tek unijeti nered! Njih je sve manje, a nas sve više, tako da mislim da će to biti baš kao opaki!'' poručio je Tomislav.

Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju