"Ti si mali fenomen" - rekla mu je Maja!

Fabijan Kovačević je 11-godišnjak koji je svojom autorskom pjesmom „Ružo, ružice“ oduševio žiri i publiku. Simpatični dječak iznenadio je sve koliko srčano prikazuje svoju ljubav prema Slavoniji i glazbi, tako malen, a već odrastao!

„Tvoja energija, tvoja samouvjerenost, način na koji izvodiš glazbu koju pišeš i pjevaš – pa ti si mali fenomen!“ – rekla je oduševljena Maja. Pohvala se pridružio i Davor: „Ti si na neki način čuvar tradicije, a i budućnost“.

Fabijan nam je i otkrio da je Davor njegov omiljeni član žirija: „Davor je rodom iz slavonskog grada Novska, iz čije okolice dolazim i ja. Smatram da će podržavati tradiciju i tradicijsku glazbu koju ja izvodim i promoviram“.

Fabijan tri godine ide u glazbenu školu. „U glazbenoj školi sviram harmoniku, a ponekad kada dođem kući kad mi je duši da hoću svirati nešto malo žešće, onda zasviram tamburu“, ispričao je. Uz brata je naučio svirati i voljeti glazbu, a roditelji su mu prava podrška u svemu što radi, istaknuo je ovaj talentirani dječak.

Pripreme za nastup na Supertalentu počele su od samog slanja prijave, otkrio je Fabijan i dodao: „Sva ta priprema za sami nastup je dugo trajala i htio sam samo izaći na pozornicu i zapjevati. Kada sam došao na pozornicu bio sam jako sretan što imam priliku zapjevati pred tolikom publikom i pred poznatim žirijem. Smatram da sam odradio odličan nastup, iz tog razloga ne bih ništa htio promijeniti“.

Fabijan je oduševio žiri i publiku, užario je atmosferu i napravio pravu feštu s autorskim hitom. Žiri nije nikako drugačije mogao odlučiti - s veseljem i zadovoljstvom dodijelili su „četiri DA“ ovom simpatičnom dječaku koji je sigurno nova glazbena nada, ali i čuvar tradicijske slavonske pjesme.

Propuštenu emisiju "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju