Pirotehnika, hoverboard, akrobacije i ekstremni dečki. Baš su se pripremili za Supertalent polufinale!

F&B acrobatics, Filip Kržišnik i Blaž Slanič vrhunski su odradili audicijski nastup. Publika je odlično reagirala na njih, a nakon ovog nastupa pohvalama neće biti kraja!


 

''Ovaj prvi nastup koji smo napravili na audiciji bio je ništa naspram onoga što inače radimo. Svaki puta probijamo granice i želimo napraviti nešto više i bolje. Nastup na polufinalu bit će lud, a ako dođemo u finale očekujte ekstrem!'', rekli su nam. 

Kroz šalu su spomenuli kako nemaju kose jer su se odlučili zapaliti.'' Volimo napraviti nastupe koje imaju tematiku. Sada pripremamo show kojim bi se zahvalili svim vatrogascima. Svjesni smo koliko puno rade i da svaki dan riskiraju svoj život. Sada smo napravili naš prikaz akrobatskih vještina na bini s vatrom''. 

Ovi jedini akrobati na svijetu koji rade akrobacije na hoverboardu ovoga puta odlaze preko granice. ''Tako glupe i ekstremne stvari do sada se nitko nije sjetio, a kamo li usudio'', poručuju ovi ovisnici o adrenalinu. 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju