Mnoštvo zanimljivih kandidata koji će kod žirija i gledatelja, nesumnjivo, izazvati erupciju snažnih i vrtoglavih emocija očekuje nas u novom Supertalentu.

Nakon što je uz drugu epizodu Supertalenta bilo više od 883 tisuće gledatelja te je emisija ostvarila udio u gledanosti od 52,2 posto ljestvica je visoko podignuta. U trećoj epizodi slijede iznenađenja.

Jedni od njih su plesački, ali i ljubavni par, Emil i Matea, čija će energija biti toliko jaka, da će žiri, naprosto ostaviti bez teksta. Emil i Matea dolaze iz Zagreba i zajedno plešu već četiri godine. Najprije se dogodila ljubav, a potom su shvatili da svoj talent mogu ujediniti. ''Recept za uspjeh rada u paru, osim povjerenja je i strpljenje.'', otkrila je Matea, a kakav su nastup pripremili, doznat ćemo u nedjelju.

Emocionalno snažan nastup priredit će i Niko Milan, ugostitelj koji dolazi iz Metkovića, a živi u Kutini. Nastup na Supertalentu za njega ima posebnu važnost – pjevat će svojoj bivšoj supruzi u nadi da mu se vrati. ''Ženo, slušaj i gledaj kakav frajer! To je to! To je frajer!'', kazat će Maja izvan sebe, koju će Nikin nastup dirnuti te će čak pustiti i suzu. ''Glazba mi je kao ispušni ventil. Kada pjevam, nemam nikakvih briga. Pjesma koliko god tužna bila, dolazi iz srca.'' , iskreno će Niko. 

Osim jakih ljubavnih emocija, ove nedjelje u Supertalentu predstavit će se i Guy Pardios, mađioničar porijeklom iz Francuske, koji će, nedvojbeno, posebno zaintrigirati ženski dio žirija. Zbog ljubavi se Guy preselio u Hrvatsku, a s kakvim trikovima će kupiti pažnju žirija, ne propustite doznati. U Hrvatskoj se koristi umjetničkim imenom 'Ma daj', koje mu je upravo publika nadjenula ostavši zatečena nakon njegovih trikova.  

Ljubav, sreća, iznenađenje, uzbuđenje, samo su neke od emocija koje očekuju gledatelje ove nedjelje u Supertalentu od 20 sati na Novoj TV! 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju