Emisija Provjereno u finalu za prestižnu medijsku nagradu Zlatni studio 2020. Provjereno ima čak dvije nominacije – jednu u kategoriji TV emisije, a drugu u kategoriji TV voditelj/voditeljica. Za DNEVNIK.hr ekipa Provjerenog otkrila je koje su im priče obilježile prošlu sezonu.

U finalu natjecanja za nagradu Zlatni studio 2020. svoje mjesto zauzela je i emisija Provjereno koja je nominirana u kategoriji TV emisija. Ekipa Provjerenog za DNEVNIK.hr otkrila je koje su im priče obilježile prošlu sezonu i po čemu će pamtiti neke od svojih sugovornika.

Za finaliste se može glasati preko interneta do 17. veljače, a svoj glas za Provjereno možete ostaviti ovdje. Ivani Paradžiković svoj glas možete dati ovdje.

Pogledajte na što je Ana Malbaša posebno ponosna, koju je životnu lekciju 10-godišnja djevojčica naučila Maju Medaković i što Ivan Čorkalo kaže na nadimak koji je zaradio zbog posebnog povjerenja koje dobije od svojih sugovornica, pogledajte u videu.



''Priča o Josi je jedna od onih koje ti obilježe karijeru'', kaže Mato Barišić za priču o bolesnom mladiću Josi Grdoviću za kojeg se, zajedno s Josinim ocem, Mato borio da dobije adekvatnu skrb.

''To je bio trenutak u kojem sam se ja totalno emocionalno raspao. Ne pred njima, nego nasamo. To mi je bio jedan od najemotivinijih trenutaka možda u karijeri'', Mato koji se i dandanas naježi kada razmišlja o priči Jose Grdovića.

Ema Branica javnost je šokirala pričom o samoprozvanom kiropraktičaru Anti Pavloviću koji se pred njom i skinuo, a zatočio je i mučio čovjeka. Ispričala nam je kako se pripremala za to snimanje te kako se osjećala u toj situaciji.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju