Nije još samo jedna plavuša u nizu

Greer Grammer kćer je poznatog glumca Kelsey Grammera. Iako je od djetinjstva upoznata sa svijetom slavnih, mlada glumica se i sama upustila u njega. Od malih nogu bavila se glumom, glumeći u kazalištima, a prvi puta se pojavila na televiziji kao gost u seriji „ICarly“.  Osim glume, Greer je sudjelovala u izborima ljepote, a u slobodno vrijeme bavi se sportom i pjevanjem.

Na svom instagram profilu Greer je otkrila kako je komedija "Plavuša s Harvarda" imala najveći utjecaj na nju kao osobu. Status i izgled ne znače mnogo, ako iza toga ne stoji ogroman rad i trud, a Greer svakim svojim novim projektom pokazuje kako ona nije samo lice s naslovnice već izrazito marljiva i uporna osoba koja je spremna stvoriti mjesto za sebe u svijetu poznatih i slavnih. 

Dok obavlja svoj društveni rad na ranču za spašavanje konja, Emma stvara nevjerojatnu vezu s zlostavljanim konjem koji ne dopušta nikome drugome da ga jaše. Stječući nove vještine i samopouzdanje, Emma kuje plan kako pomoći svom novom prijatelju, ali kako i na kraju spasiti ranč koji je zavoljela. Ova dirljiva drama prikazuje suočavanje s posljedicama, ispunjavanje odgovornosti i pronalaženje svrhe u samom procesu.

Film "Emina prilika" ne propustite pogledati u subotu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju