Dok se suparništvo između dviju djevojaka zahuktava, Elvis bi trebao pomno birati što govori...

Zajedno s sa svojim djevojkama i majkama kandidati su se uputili na veliko putovanje koje će rezultirati konačnom odlukom kojoj djevojci će staviti prsten na ruku.

„Bit će tu vatreno, čini mi se!“ kazala je mama Elanoris, a izgleda kako će najvatrenije biti upravo u njezinom taboru, jer i Stanka i Tihana najavljuju žestoku borbu. „Sad je vrijeme da izvučem poneki as iz svog rukava. Jedan od mojih aseva je to što sam zanosna, imam dobre modne kombinacije, a očekujem i puno druženja s mamom.“ kazala je Stanka i najavila: „Bit ću drama queen, napravit ću dramu!“




Dok Stanka čeka da izvuče pokoji as iz rukava, Tihana kaže kako igra na svoju spontanost. „Stanka je oštroumna, lukava je, pametnije odigra neke stvari za razliku od mene, lisica je. Mislim da ja baš ta moja spontanost i prirodnost to što se njemu najviše sviđa kod mene.“

Pogledajte kako izgleda njihovo kreativno upoznavanje:




Koju od ovih djevojaka će Elvis na kraju odabrati, ostaje nam za vidjeti, no jedno je sigurno – svaka ima svoju taktiku. Dok Tihana osvaja Elvisa, Stanka je odlučila put do Elvisova srca izgraditi preko mame. „Imam mamu na svojoj strani. Mislim da mama ima dosta veliki utjecaj i mislim da sam bila poprilično dobra!“ uvjerena je Stanka.

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede i u petak na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju