Njezina su specijalnost postala ubojstva

Žene kriminalaca u nevolji koje preuzimaju stvari u svoje ruke nakon što muževi više nisu u igri. Riječ je o filmu “Kraljice zločina”, debitantskom ostvarenju redateljice Andree Berloff.

Filmske zvijezde Melissa McCarthy, Tiffany Haddish i Elisabeth Moss glume tri kućanice iz Hell's Kitchena 1978., čije muževe mafijaše FBI pošalje u zatvor. Ogorčene dame uzimaju poslove irske mafije u svoje ruke – dokazavši se neočekivano vještima u svemu, od reketarenja do sređivanja konkurencije.

Iako su sve tri dame poprilično opasne, najbizarniji dio filma odnosi se na Claire koju tumači Elisabeth Moss, publici poznata iz filma „Sluškinjina priča“. Zlostavljanje je njena životna priča – nakon što suprug završava iza rešetaka ona traži novi početak i želi pokazati da može sama.

Tada se događa čudnovata scenaristička vratolomija u kojoj Claire pronalazi novu ljubav u liku Gabriela i postaje žena kakvu bi Dexter iz istoimene televizijske serije volio imati pored sebe. Ona postaje stručnjakinja za komadanje leševa ljudi koje je, većinom, sama likvidirala.

 

Kako je kada žene vladaju svijetom mafije doznajte u filmu "Kraljice zločina" u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj Tv.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju