"Moram priznati da je bila dosta impulzivna odluka"

Elena Naperotić oduvijek je znala da želi nastupati i biti na pozornici, bez obzira o kojoj se izvedbenoj umjetnosti radilo. Supertalent žiri je oduševila svojom autorskom pjesmom koju je premijerno predstavila pred velikim auditorijem. "Koliko god to moglo biti zastrašujuće, ja sam se osjećala jako uzbuđeno, a u isto vrijeme nekako opušteno. Biti na takvoj pozornici mi poklanja taj neki osjećaj moći, ne znam kako bih objasnila. Svoj nastup bi mogla kritizirati u nedogled, kao i svi umjetnici. Nisam se bas najbolje čula i to je bilo malo frustrirajuće, ali imam osjećaj da sam ostavila dobar dojam. Bar se nadam", otkrila nam je Elena nakon nastupa.

Ova djevojka s 5 godina je već počela trenirati ples u ljetnom kampu, a u 1. osnovne je krenula u plesni klub USB Poreč. Paralelno je započela i s privatnim satovima pjevanja. Još u 4. osnovne je rekla mami da će ona ići u školu van Hrvatske. Profesorica pjevanja joj je preporučila školu u Italiji i primili su ju nakon audicije. Na audiciji se tražilo i znanje baleta, što Elena nije imala, ali je imala bazu suvremenog plesa, koji je trenirala.

 

 

Elena sada preko vikenda bude u Poreču, a preko tjedna u Italiji gdje ide u plesnu gimnaziju. Živi u studentskom domu, a s 14 godina, kada se preselila u Italiju, morala je naučiti biti samostalna. Da voli natjecanje dokazuje i njezina prijava na Supertalent.

"Moram priznati da je bila dosta impulzivna odluka. Jedan moj prijatelj je objavio Instagram story gdje je najavio da se prijavio. Iz nekog razloga, odlučila sam provjeriti ako su prijave još otvorene i bile su. Pomislila sam kako bi bilo fora probati i tako sam odlučila poslati svoje podatke, bez previše razmišljanja. Za nastup sam se pripremala nekoliko mjeseci, ali kao što svi znamo, nikad nije dovoljno rada, pogotovo kad se dobije takva prilika. Sve što sam očekivala od sebe je bilo da svojom pjesmom dotaknem nečije srce, potaknem nekoga na razmišljanje ili samo da netko uživa u mom nastupu. Htjela sam ostaviti nešto svojoj publici, što god to bilo. Da me zapamte i da ostanu sa monom i nakon mog nastupa", rekla je Elena koja nam je snimila i kratki video, pogledajte!

Elena za sebe kaže da je umjetnica koja se voli baviti i glazbom i plesom i fotografijom. Smatra se otvorenom, društvenom, tvrdoglavom, ljubaznom i osjećajnom. Uzori su joj Justin Bieber, Demi Lovato, Macklemore, Drake, 21 Pilots, Billie Eilish, David Dobrik, Rupi Kaur i mnogi drugi. Uglavnom piše na engleskom jeziku kojemu se sad želi posvetiti jer u Italiji koristi puno talijanski.

 

 

 Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju