Ivana Nanut razgovarala s Jasonom Georgeom i Jayem Haydenom iz hit serije 'Station 19'

Nakon čak 13 godina, koliko traje emitiranje jedne od najuspješnijih američkih serija 'Uvod u anatomiju', njezina autorica Shonda Rymes, koju od milja zovu „televizijskom Beyonce“, stvorila je novu seriju 'Station 19', čija se radnja odvija u vatrogasnoj postaji, samo nekoliko ulica dalje od najpoznatije televizijske bolnice. Serije su povezane pa je tako liječnik Ben Warren, poželio promijeniti posao i postao je vatrogasac.

Novinarka IN magazina Ivana Nanut razgovarala je s Jasonom Georgeom koji je bijelu kutu zamijenio vatrogasnim odijelom i njegovim kolegom Jayem Haydenom koji su joj otkrili kako se glumačka ekipa iz 'Uvoda u anatomiju' pojavljuje u 'Station 19' i suprotno, stoga se i dalje druže zajedno na setu. Jason je otkrio kako se kao dječak volio penjati pa mu teško pada što mu produkcija zabranjuje penjanje na vrh ljestava za potrebe snimanja serije, te se često na setu može čuti: „Jasone ne penji se na te ljestve!“ Glumci su čak proveli nekoliko dana s pravim vatrogascima kako bi se što bolje pripremili za svoje uloge.

I dok je Jason studirao pravo te je odustao i završio na glumi, Jay je pak bio na nogometnoj stipendiji ali je isto radije odabrao postati glumcem. Obojica su aktivni u dobrotvornim organizacijama, Jason se zalaže u borbi protiv melanoma, dok Jay pomaže djeci u Ugandi kako bi završila školovanje. Jay je i suvlasnik kompanije koja se bavi dizajniranjem i gradnjom kuća, te se pohvalio kako je sagradio onu u kojoj živi s obitelji.

Što su glumci još otkrili Ivani Nanut ne propustite doznati u ekskluzivnom razgovoru u IN magazinu, danas u 17:30 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju