Popularna braća s malih ekrana otkrila su novinarki kakva je atmosfera na setu ove napete dramske serije.

Napeta serija ‘Istanbulska nevjesta’ već mjesecima svakodnevno uz male ekrane privlači brojnu domaću publiku. Riječ je o seriji koja je osvojila publiku diljem svijeta, a već prvu epizodu u Hrvatskoj je pogledalo 690 tisuća gledatelja i time je svrstalo na prvo mjesto po gledanosti na svim televizijama toga dana, a sjajni rezultati su se nastavili.

Povodom toga, Ivana Nanut ekskluzivno je za kamere IN magazina razgovarala s dvojicom televizijske braće, Muratom i Osmanom, odnosno Berkayem Hardalom i Güvenom Muratom Akpınarem. Ekskluzivni intervju bit će emitiran danas u IN magazinu.

Popularna braća s malih ekrana otkrila su novinarki kakva je atmosfera na setu ove napete dramske serije.

„Ovo mi je prvi projekt. Za mene je ovo prvi korak.Dobar je osjećaj biti s ovako divnim ljudima i dijeliti prostor s njima.“, rekao je sve popularniji Berkay Hardal, koji tumači lik Murata, za kojim uzdišu brojne dame. Međutim, ovaj 21-godišnjak, baš kao i u seriji, i privatno ljubi svoju kolegicu Hiru Koyuncuoglu u koju se zaljubio baš za vrijeme snimanja ‘Istanbulske nevjeste’.



„Ekipa je sjajna. Redatelji, glumci, svi su sjajni ljudi, to znam. Uz to su i talentirani. Naporno je, ali i velik užitak. Jako sam sretan što sam ovdje.“, dodao je Güven Murat Akpınar, koji u seriji glumi njegovog starijeg brata
Osmana.

Kako najradije provode slobodno vrijeme, koje su im asocijacije kada čuju riječ Hrvatska te planiraju li posjetiti našu zemlju, pogledajte u današnjem IN magazinu.

IN magazin pratite od ponedjeljka od petka na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju