Samo za Novu TV Freddie je otkrio kako trenutačno izgleda na snimanju serijala.

U Americi je počelo prikazivanje četvrte sezone popularne serije 'Good Doctor'. Kako bi odali počast doktorima i medicinskom osoblju u bolnicama, radnja nove sezone omiljene serije započinje dolaskom pandemije koja je pogodila cijeli svijet.

Novinarka IN Magazina, Ivana Nanut, razgovarala je s Freddiejem Highmoreom koji glumi autističnog, ali genijalnog kirurga Shauna Murphyja. Freddie se nalazi u Vancouveru gdje trenutačno snimaju nove epizode. Upravo je 'Good Doctor' jedna je od prvih televizijskih serija koja je u ovo vrijeme ipak započela sa snimanjem, a iako se cijela produkcija tri puta tjedno testira na koronu, nedavno je objavljeno kako su glumac Richard Schiff i njegova supruga Sheila Kelley ipak covid pozitivni.



Samo za Novu TV Freddie je otkrio kako trenutačno izgleda na snimanju serijala, kako se osjećaju bolesni glumci, te kako su u vrijeme prvog vala korone donirali svu medicinsku opremu sa seta. Highmore je priznao i kako, bez obzira što već četiri godine glumi kirurga, i sam katkad ne razumije većinu medicinskih termina kojima se u seriji koristi.

Četvrtu sezonu 'Good Doctora' moći ćete gledati na Novoj TV, a razgovor s glumcem ne propustite pogledati u petak, 20. studenog u IN magazinu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju