Ekipa 'Provjerenog' stala ispred kamera – otkrili koji su im bili najsretniji i najponosniji, ali i najteži trenuci u emisiji

Najgledanija televizijska istraživačka emisija 'Provjereno' u rujnu slavi 10 godina postojanja. Zahvaljujući hrabroj novinarskoj redakciji, emisija je puno puta ispravljala nepravde, pomagala onima kojima je pomoć bila potrebna i mijenjala društvo nabolje.

"Ne mogu izdvojiti koje priče su me dirnule jer sam se u ovih deset godina naplakala jako puno. I naplakala i naljutila, to je moje pogonsko gorivo. Kad me naljuti, onda imam snage za dalje", otkriva Ivana Paradžiković, urednica Provjerenog.

"Ne postoji Ivana Paradžiković privatno i Ivana Paradžiković poslovno. Ja sam jedna te ista osoba. Zvuči kao kliše, ali to je posao koji se živi. Ja se ne gasim, idem spavati s tim pričama. Zbog puno njih ne spavam, brinem se, to su stvari od kojih se ne možeš distancirati", priča Paradžiković.


 

Iako ih navikavamo gledati na terenu kada oni intervjuiraju druge, novinari Ema Branica, Maja Medaković, Ivan Čorkalo i Mato barišić, na čelu s urednicom Ivanom Paradžiković, ovaj su put stali ispred kamera i otkrili što ih je u ovih 10 godina emisije najviše razveselilo, rastužilo, na što su najponosniji i što po njima Provjereno čini posebnim.

U prvoj emisiji, reporterka Ema Branica donosi nevjerojatnu priču o bizarnim prevarama - prvo zadobiju njihovo povjerenje, tvrde sugovornici, a zatim ih drogiraju halucinogenim sredstvima, pritom ih uvjeravajući kako su na njih bačeni uroci

Novu epizodu emisije 'Provjereno' ne propustite danas u 22:30 na Novoj TV!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju