Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

Preko 200 na sat kroz zagrebački kvart. Jurcanje kroz tri crvena dok na radiju trešte narodnjaci. Video kruži društvenim mrežama, a 'Provjereno' istražuje tko je divljak s ceste.Tko se od politike obogatio? Ekipa 'Provjerenog' češlja podatke iz imovinskih kartica! Pitali smo ih jednostavna pitanja, samo da nam pojasne kako dolaze do luksuznih nekretnina ili kako pak otplaćuju milijunske kredite - samo s plaćom koju prijavljuju. Kako to?

Dirljiva priča o požrtvovnosti roditelja koji nema što ne bi učinili za svoje dijete odjeknula je cijelom zemljom i prisilila institucije na humano rješenje. Napokon je pronađen smještaj za teško bolesnog 17-godišnjeg Josu Grdovića.

Četiri sestre, koje je napustila majka kada su bile male, a zatim su im umrli i baka i tata koji su skrbili za njih, ostale su posve same. Godinama poslije, iz udomiteljskih se obitelji one vraćaju samo s jednom željom - obnoviti svoj dom kako bi sve mogle opet živjeti zajedno. 

Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 14. ožujka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju