Prvih dvoje finalista Supertalenta već je poznato, a kojih dvoje će se još njima pridružiti doznat ćemo u drugoj Supertalent emisiji uživo ove nedjelje.

Kandidate smo već upoznali kroz audicijske emisije, stoga će biti zanimljivo vidjeti koliko su polufinalisti napredovali te što će novoga ovaj put pokazati.

Osim pjevača, glazbenika, mađioničara, akrobatkinje i imitatora vidjet ćemo i dvije plesne skupine koje će pokušati izboriti prolazak dalje. Jedna od njih je grupa Megablast Junior koja dolazi iz Velike Gorice, broji članove u dobi od 10 do 12 godina i plešu showdance.


 

Nakon njihovog nastupa najimpresioniranija je bila Maja koja je zaključila da je njihova izvedba bila dostojna televizijskog nastupa. ''Sviđa mi se kako razmišljate, ništa niste prepustile slučaju, obožavam vas!'' oduševljeno im je poručila. Ostatak žirija složio se da su im definitivno priuštile pravi show, a Martina je dodala kako je čeznula za čistim formacijama.

B Residence i u polufinalu pripremaju pravi spektakl. Osnivači grupe su iskusni plesači Biljana Banjac i Martina Boroša koje su tri puta bile prvakinje u hip hopu te su i službene plesačice zagrebačkog košarkaškog kluba.

Što nas još sve očekuje ne propustite doznati u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!


Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju