Od kako zna za sebe Dragan želi nastupiti pred publikom. Na Supertalentu imao je priliku. Je li ju iskoristio?

''Očekujem da će biti super. Nadam se da ću proći, ali vidjet ćemo kako bude.'', rekao je Dragan Medić prije svog nastupa. Zbog velike ljubavi prema Doris Dragović izabrao je njenu pjesmu, te je na pozornici Supertalenta orila ''Marija Magdalena'' u njegovoj izvedbi. 

Svojim nastupom nije uspio impresionirati žiri. ''Dragane, mislim da vi imate jedan veliki talent, možda ga niste svjesni, a razlog zašto nisam pritisnuo odmah ovu tipku je vrlo jednostavan, jer sam uživao u tome da vidim koliko vaše pjevanje nervira kolegicu Martinu'', otkrio je Davor.

Dragan je ostao zatečen, ali Maja Šuput ubrzo je dodala: ''Hvala vam što ste došli. Mi vidimo vašu emociju prema Doris Dragović, prema pjesmi i vidi se da ste 20 godine pjevušili, ali ovo nije bilo dostatno za Supertalent''. 

Ovaj veliki fan Eurosonga mjesec i pol dana pripremao se za ovu točku, a rezultat nije ispao očekivano. Dobio je četiri "NE" od žirija. Nakon nastupa rekao je da se ne osjeća obeshrabrenim te da će nastavit pjevati zbog sebe.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju