Zavirili smo na njihove probe i doznali kako se pripremaju. Deset je kandidata, a samo dvoje od njih proći će u finale Supertalenta.

Neki vježbaju u dvorani, neki u svojoj sobi, a neki i sa plesnim skupinama. Provjerite kako su se polufinalisti četvrte Supertalent emisije uživo pripremali za svoj nastup. 

Natjecatelji su svjesni važnosti svog sutrašnjeg nastupa pa ništa nisu prepuštali slučaju. Plesni partneri Maja i Grga vježbali su u dvorani u kojoj se inače pripremaju pa ih je vesela atmosfera ponijela. 

Matea Bošnjak, djevojka iznimnog glasa, pripremala se za sutrašnji nastup s prijateljicom koja će je pratiti na klaviru. 

Prijatelji koje je povezao ples, ali i želja za natjecanjem Marin i Nina za svoju sutrašnju točku dugo su se pripremali, a najavljuju i jako zanimljivu scenu. 

Paula Ribić, huperica iz blizine Vrbovca, na audicijskom je nastupu bila sama na pozornici Supertalenta. O njenoj zanimljivoj koreografiji još uvijek se priča, a u iščekivanju smo njenog novog nastupa. 

Zgodni Slavonac Adrian Popović pokušat će svojim plesnim umijećem očarati žiri. Već nakon prvog nastupa počele su pristizati poslovne ponude, a vidjet ćemo hoće li ih opravdati. 

Ida Milec, Zagrepčanka koja se zbog plesnog usavršavanja preselila u London, vraća se u Zagreb kako bi na Supertalentu pokazala što je sve naučila!

Pavao Anić, slijepi glazbenik je koji se bavi sevdahom, priprema novi nastup. Njegov invaliditet ne sprječava ga u prenošenju emocija sevdahom, a što priprema za polufinale Supertalenta ne propustite doznati večeras od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju