U Supertalent došli su pokazati na kojem je nivou cheerleading u Bosni i Hercegovini, a otišli su…

Plesna skupina iz Širokog Brijega Cher Široki došli su, otplesali i kući otišli sa četiri DA, ali nije sve prošlo onako kako su očekivali. Ova skupina broji 16 članica i samo jednog muškog člana, a kako nam priznaju mnoge su djevojčice zaljubljene u njega. On samo slatko poručuje gledateljicama: ''I vi se zaljubite''. 


 

Na pozornici Supertalenta izveli su navijački nastup dok im se glazbena pozadina izmjenjivala - bilo ih je posvuda. '' Taj široki osmijeh iz Širokog, te rupice u zubima i te špage, ti mostovi koji se preokreću, te noge koje se drže gore. Ako prođete dalje onda samo zbog vas četiri.'', komentirala je Martina Tomčić aludirajući na četiri najmlađe članice. 

Takvog mišljenja bio je i Davor Bilman. ''Rekao bih samo da na mlađima svijet ostaje, a kod vas apsolutno vrijedi'' rekao je Davor koji je naposljetku dodao: ''Ako obećate da će biti malo više akrobacija možete ići kući sa četiri DA''.

Jednoglasnu su uzviknuli kako obećavaju te je ova vesela skupina prošla u daljnji krug natjecanja, a tko će u njemu još biti ne propustite doznati nedjeljom od 20:00 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju