Operna pjevačica, contact juggling i brojni drugi predstavit će se u posljednjoj audicijskoj emisiji Supertalenta 2017.

Ove nedjelje gledatelje Supertalenta očekuje posljednja audicijska emisija, nakon koje slijedi polufinale showa gdje će se 60 natjecatelja, koji su izborili prolaz u daljnje natjecanje, u emisijama uživo boriti za titulu petog hrvatskog supertalenta.

U posljednjoj audicijskoj emisiji vidjet ćemo brojne uzbudljive nastupe, a doznat ćemo i koji nastup će osvojiti posljednji zlatni gumb

Svakako iznenađujući i impresivan talent pokazat će natjecateljica Mia Mrđenović sa svojom kristalnom kuglom i contact jugglingom. Po stuci je nutricionistica, no kaže kako se time ne bavi jer više uživa u contact jugglingu s kojim se bavi već sedam godina. „Moglo bi se reći da je kugla moj najbolji prijatelj, najviše vremena provodim s njom i tako zarađujem za život“ tvrdi Mia koja mašta o radu u cirkusu.

Na pozornici Supertalenta vidjet ćemo i Antoniju Mirat, jednu od glavnih opernih vokala u Hrvatskoj. Antonia otkriva kako je svoju ljubav prema pjevanju otkrila je u jedanaestoj godini, a veliki uzor joj je bila njezina majka. Antonia će se predstaviti poznatom arijom iz Čarobne frule Kraljice noći. „Očekujem da se dobro prezentiram, da profesionalno odradim svoj nastup.“, kazala je Antonia. 

Od glazbenika vidjet ćemo brojne mlade nade koji će se boriti za prolaz u polufinale. Natjecatelj Valentino Zec predstavit će se beatboxanjem, Lana i Ana pokazat će svoju vještinu sviranja klavira, a Antonio i Leopold sviranja violine.

Što nas sve još očekuje i koga ćemo gledati u polufinalnim emisijama, ne propustite doznati u nedjelju od 20 sati na Novoj TV

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju