Natjecateljica Ana Perišić spojila je neobičnu kombinaciju. Ona je profesorica, a odmah nakon nastave radi akrobacije koje se malo tko usudi.

Ana Perišić članica je grupe Traumatic Arts iz Zagreba koja promiče cirkuske vještine, a najviše zračne cirkuske vještine. Ana je samouka i njezina želja je kroz svoj nastup prenijeti emocije.


 

Ova profesorica engleskog i češkog jezika ne radi u struci, međutim kaže kako njen posao nije njezina profesija. Najveća joj je ljubav akrobatski ples koji svakodnevno vježba.

U Supertalentu predstavila se plesom na ringu kojim se bavi već četiri godine. Do tada se bavila pole danceom i plesom na svili. Međutim kada je na internetu vidjela akrobacije na obruču želja joj je bila naučiti i tu vrstu plesa pa je započela s treninzima.

''Dosta često nastupam, ali sam se morala pripremiti tako da sam i dodatno vježbala za nastup u Supertalentu'', rekla je.

Akrobacije koja ona izvodi vrlo su zahtjevne, pa čak i opasne. Priznaje kako joj se dogodi da se ozlijedi ili se pogrešno dočeka na tlo, no kako kaže, važno je dobro se zagrijati, a nakon točke potrebno se dobro istegnuti.

O nastupu koji će izvesti rekla je: ''To su intenzivne figure za koje treba imati jako puno snage i treba biti u treningu da bi se održali u zraku četiri, pet pa čak i šest minuta. Dok sam u zraku često improviziram i ponese me glazba. Nemam prevelika očekivanja, ali bih voljela da se svidi žiriju'', rekla je.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju