Kostimirane plesačice, zastrašujuća glazba i zanimljiva koreografija očekuje nas od plesne skupine Megablast.

Megablast je grupa od 24 članice u kojoj najmlađa članica Laura ima deset godina, a najstarija Lorena 13. Koreografiju naziva ''Zastrašujuća priča'' pripremale su par mjeseci, ali to nisu shvatile kao teret već kao zabavu i druženje. 

''Jako smo uzbuđene prije nastupa, ali nije nas strah. U Supertalentu je žiri koji je poznat u Hrvatskoj, bit će puno ljudi, kamera, a tu su i drugačije točke. Inače se natječemo samo u plesu, a ovdje ima različitih talenata'', rekle su nam ove plesačice.  

Još ćemo jednu zanimljivu točku vidjeti na pozornici Supertalenta, a izvest će ju Filip Vojkovoć. On će pokazati yo-yo freestyle. ''Izaberete glazbu i smislite trikove koji lijepo odgovaraju uz tu glazbu'', tako je objasnio svoje umijeće. 

''Sjetio sam se kako sam se kao mali igrao s igračkom jojo i zanimalo me da vidim kako to izgleda danas. Sada je puno drugačije i bilo mi je fora pa sam se prije otprilike dvije godine počeo baviti time''.

Filip je vrlo zanimljiv i razlikuje se od svojih vršnjaka po, danas, nevjerojatnoj karakteristici. Filip ne posjeduje mobitel. ''Nemam mobitel jer mi ne treba. Jojo je moj najbolji prijatelj i umjetnost'', rekao je.

Kakvi nas ostali zanimljivi nastupi očekuju ne propustite vidjeti u nedjeljnoj epizodi Supertalenta od 20 sati na Novoj TV,  a do tada se prisjetite nastupa nevjerojatnog virtuoza Martina Kutnara

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju