Već smo šest Supertalent finalista upoznali, a ove nedjelje novih se deset natječe kako bi im se pridružilo!

Violonistica Natalija Stanisavljević, prema sudu žirija, 'rubno' je prošla u polufinale, a hoće li ih ovoga puta, prema njihovoj želji, uspjeti demantirati, ostaje nam za vidjeti.

Natalija trenutno završava Muzičku akademiju u Zagrebu i nastupa diljem svijeta. ''Nastupom na Supertalentu htjela bih podijeliti svoju ljubav prema glazbi sa svim ljudima koji vole glazbu.'', poručuje.



Nakon što su na audiciji žiri 'izuli iz cipela' svojim akrobacijama na žici, akrobatski duo iz Niša, Aleksandar i Filip, u polufinalu najavljuju spektakl, a glavni element nastupa bit će im vatra!



Vidjet ćemo još i nastup trinaestogodišnjeg mađioničara iz Splita, Daniela Đogaša koji će i ovoga puta pokušati zaintrigirati žiri svojim trikovima.



Četvrta emisija uživo obilovat će raznolikim plesnim stilovima, pa će tako gledatelji uživati uz break dance koji će izvesti skupina Criminalz Breakerz.

Vidjet ćemo i hip-hop popping kojega predstavlja pobjednik slovenske verzije Supertalenta Jernej Kozan i strastveni flamenco predvođen skupinom mladih plesačica iz grupe Flamenco Split.

Show dance predstavit će plesačica Dora Pavlić, a nevjerojatne piramide, dizanjima, skokove, cheerdance pokazat će Cheerleading klub Lana.

Ove nedjelje vraća se i Denis Barta čija je izvedba, ali i priča rasplakala Maju, a cijelu Hrvatsku je ganula!

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju