Ona je prekrasna umjetnica i glazbenica, a on je bivši nogometaš koji je promijenio karijeru - što ih spaja?

Čitava lepeza talenata, od dobro nam poznatih pjevača i plesača, preko akrobata, mađioničara do stilova i pojmova s kojima se do sada nismo susretali bit će nam poznati već ove nedjelje od 20 sati u novoj epizodi Supertalenta!

U posljednjoj audicijskoj emisiji, između ostaloga, nastupit će Mostarac Samir Salčin koji će se predstaviti freestyle nogometom.

Time se bavi osam godina, a slijed zaljubljivanja u ovu vještinu nije neobičan. Najprije je trenirao nogomet, a nakon toga počeo se baviti tehniciranjem. Samir se na Supertalent prijavio na nagovor prijatelja


 

Nju nije trebalo nagovarati. Natalija Stanisavljević nastupom na Supertalentu želi podijeliti svoju ljubav prema glazbi sa svim ljudima koji vole glazbu. Njen je talent sviranje violine, a kako kaže: ''Glazba je moj život i ne mogu zamisliti dan bez toga''.

Hoće li se predstaviti samo klasičnim notama ili će ubaciti i modernih primjesa ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV, a do tada pogledajte i akrobatski duo koji bezobrazno prkose gravitaciji!

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju