Hala Jordana u filmu Green Lantern utjelovio je neponovljivi Ryan Reynolds kojeg publika diljem svijeta obožava.

Reynolds je svojedobno izrazio veliku želju da bi, ukoliko se ikada ukaže prilika, volio utjeloviti još jednog superheroja iz stripova – Flasha. Na snimanju „Green Lanterna“ Reynolds je upoznao svoju suprugu, prekrasnu Blake Lively s kojom nerijetko izmjenjuje urnebesne objave na Twitteru u kojima jedno drugo zadirkuju, a u nastavku donosimo nekoliko razloga zašto svi toliko volimo ovog glumca.

1. Skroman je
Iako uživa simpatije nekoliko milijuna ljudi diljem svijeta, Ryan često ističe kako je ništa ne uzima zdravo za gotovo. „Znam gdje stojim u životu. Nije da su izgledi protiv mene, ali svjestan sam i da mi se puno posrećilo“, govori skromno Reynolds.

2. Obiteljski je tip i obitelj mu je najvažnija
„Kada je završilo snimanje Deadpoola ukrcao sam se na avion za Bangkok dok sam još imao dijeliće ljepila i Deadpoolove maske na licu. Samo sam želio što prije ući u avion i što prije zagrliti svoje dvije cure“, riječi su Ryana Reynoldsa kada je govorio koliko su mu nedostajale supruga i kći. Rekao je i kako bi bio najsretniji kada bi imao devet kćeri.

3. Nasmijava nas
Ryan Reynolds poznat je kao vrlo duhovit, a svojim smiješnim tvitovima nerijetko nasmijava brojne pratitelje. Na meti njegovih šala često je upravo njegova supruga, a čestitka koju joj je uputio za njezin rođendan nasmijala je cijeli internet.

Važno je istaknuti da su tvitovi o njegovim kćerkama potpuno izmišljeni, kao primjerice ovaj:


4. Poštuje svoje fanove
Na Toronto Film Festivalu 2014. godine Ryan Reynolds je izdvojio vremena kako bi se slikao i pozdravio sa skoro svim fanovima koji su zbog njega i došli. Inače, glumac je poznat po tome što često odgovara svojim fanovima na poruke, tweetove i ostale načine na koje oni pokušavaju komunicirati s njim.


5. Avanturist je
Ryan Reynolds sam izvodi sve svoje akrobacije u filmovima, a nekoliko je puta izjavio kako se najslobodnije osjeća na otvorenoj cesti vozeći se na motoru.

6. Ima stila
Glumca odlikuje nepogrešivi stil, bilo da se radi o pojavljivanju na crvenom tepihu ili situacijama kada ga paparazzi slučajno uslikaju naulici.


 
Omiljenog Ryana Reynoldsa u filmu 'Green Lantern' ne propustite gledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju