Domenica i Alan plesali su slowfox.

Zlatno doba društvenog i umjetničkog prosperiteta - bučne dvadesete na scenu su nam prošle nedjelje donijeli Domenica i Alan. "Dvije stvari ostaju konstanta, a to je taj tvoj osmijeh i zarazna energija", istaknula je Franka. "Meni ste bili jako duhoviti, jako zabavni. Bili ste točni u kodu. Mislim da ste ovaj ples učinili još prpošnijim, vratili ste em u dvadesete što je isto bio zadatak. Mislim da je ovo dobar ples, s dobrim koracima i plesnim izričajem", komentirala je Larisa Lipovac Navojec. Za lude dvadesete osvojili su 36 bodova žirija.

"Baš ste mi bili super, pogotovo ovaj početak. Svojim šarmom si nas uvukla u sve to skupa, totalno emotivno. Izvedba je bila jednostavna, možda je bilo potrebno nekih dodatnih finesa, ali ja uvijek kažem da je jako teško izvesti nešto jednostavno", istaknula je Larisa Lipovac Navojec, a Franka se složila da je uvijek najteže izvesti jednostavnu pjesmu.

"Domenica janje moje malo, ja sam mislio da smo problem držanja riješili prije, no večeras se to vratilo i to na n-tu potenciju. Ja bih tebe volio vidjeti malo konstantniju u tom držanju. Zato sutra u dvoranu i da riješiš to za sva vremena", dao je svoj prijedlog Marko Ciboci.

Osvojili su 30 bodova žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju