Jelena i Marko plesali su paso doble.

U prošloj emisiji Jelena i Marko na plesni podij su donijeli raspojasane šezdesete i plesali cha cha cha. Nakon njihovog nastupa redale su se pozitivne reakcije, a Jelena je čak dobila kompliment da je bila bolja od mentora. "Ja bih se složio s Larisom vezano za mentorstvo. Večeras si izgledala bolje od mentora što je apsolutna pohvala mentoru. Kao što je Franka rekla jedan od boljih cha cha cha", istaknuo je Marko Ciboci. U sedmu emisiju Marko im je donio dodatna dva boda koja je osvojio u zamjeni parova te su uz njih osvojili i 38 bodova žirija. Stoga su se uz dodatne bodove popeli na sam vrh ljestvice i osvojili 40 bodova, najviše u toj emisiji.

"Prošli put sam ti rekao da imaš problema s rukama, večeras nisi bila pile bila si albatros. Malo sam žalostan jer nisam vidio tu kulminaciju energije koju paso doble zahtijeva. Kod tebe je pozitivna ta tvoja dominacija na plesnom podiju, a ja bih želio vidjeti i da si nekad submisivna. Želim te vidjeti i u drugim ulogama", konstruktivan je bio Marko Ciboci. "Ponekad kad je ovako nabijen nastup pokret zna malo nadvladati. Ti inače jako dobro vladaš pokretom i ubuduće to primijeni da ti vladaš pokretom, a ne ples tobom", poticajan je bio Igor Barberić.

"Budući da nisi profesionalna plesačica normalno je da te preuzme ta energija i emocija. Bila si dominantna i svaka ti čast za ovaj nastup", komentirala je Franka.

"Malo je u nekim trenucima bilo raspršeno i nekad mi se malo činilo da je ples u svoj toj snazi i strasti malo prošao pored nas. Stvar je u tome što ste vi toliko visoko krenuli da jednostavno tražimo puno jer vas vidimo u finalu. Ovo su stvarno finese i detalji koje mi sad ističemo", rekla je Larisa Lipovac Navojec.

Osvojili su 32 boda žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju