Polufinalisti Pedro, Filip, Jelena, Sandi i Marko sa svojim mentorima

Publika je presudila te odlučila da u desetoj emisiji show napuštaju Domenica i Alan. U napetim nominacijama našli su se s Markom i Gabrielom, dok su Pedro i Valentina spašeni bili od strane žirija. Pet parova nastavlja svoje plesno putovanje i čekaju ih treninzi spremanja za polufinale koje dolazi na red sljedeće nedjelje.

Domenica i Alan u svojoj posljednjoj emisiji počastili su publiku prvo sa ch cha cha, a potom i jiveom kojeg su izveli u društvu prijatelja Vilibalda Vuce. "Od početka ističem da si ti za mene iznenađenje i da se kod tebe vidi napredak. Slažem se mogli su pokreti jače, ali znam da sve ovo nije lako. Ono što ti ja mogu reći je da nema odustajanja. Jače stisni i iznenadi samu sebe", komentirala je Franka prvi ples. "Ja ti cijelo vrijeme pričam janje moje malo, ali ja ću ti večeras biti vuk. Večeras sam očekivao puno više, nekako si se uplašila. Ovo što je Igor rekao sve stoji, nedostajao je tonus i bila si malo skvrčena. Imaš odličnog mentora i sad treba samo još malo stisnuti", rekao je Marko Ciboci. Osvojili su za prvi ples 31 bod dok su za jive osvojili tri boda više. "Svi gosti večeras stvarno su bili fantastični. Uz to mi se uvijek dopadne tvoj nastup jer osim što uživaš u plesu ti si stvarno proplesala u ovom showu. Mislim da je dobar posao napravljen, dobar posao Alan. Cijela priča dinamična je i pokazala je kakav jive treba biti. Uživali ste zajedno i bravo", komentirala je Larisa Lipovac Navojec.

Pedro i Valentina plesali su prvo slowfox. "Ovo je bilo toliko divno ja sam samo sjedio i smješkao se", komentirao je Barberić. "Lijep slowfox, kao i uvijek vi ste klizili, bilo je jako usklađeno i sinkronizirano. Mislim da nam treba malo ljubavi u ovom otuđenom svijetu, a vi ste nam je donijeli", istaknula je Larisa, a Franka dodala: "Ti si s lakoćom otplesao ovaj slowfox koji slovi za jednog od najtežih. Ja te vidim u finalu." Osvojili su 37 bodova žirija.
U drugom plesu pridružila im se i Pedrova kći Lara. "Lara bila si super! Stvarno će vam ostati uspomena za čitav život. Ti si pazio na Laru puno više nego na korake i to svaki roditelj zna", istaknula je Franka. "Vrlo lijepa koreografija simpatično familijarna atmosfera. Za Laru 10+, a za tebe ono što su rekle djevojke je zapravo istina. Koncentrirao si se previše na kćer i malo si izgubio sebe", komentirao je Ciboci. Osvojili su 33 boda žirija za drugi ples večeri.

Filip i Paula plesali su quickstep. "Malo me strah bilo što reći sada nakon ovoga. Bilo je malo nespretnosti, ali prošli put sam rekla da je nedostajalo energije, a večeras je bilo i previše kako i treba", istaknula je Franka. "Karakterizacija samog quickstepa je bila odlična. Ono što bi samo trebao nadograditi za top ocjenu je da budeš lakši na cipelama i malo na sinkronizaciji. Ovo sve ostalo je super", pohvalio ih je Ciboci, a Larisa je dodala: "Jako mi je drago da se ovaj ples dogodio danas jer ja moram priznati da sam se prošli put bila malo zabrinula. Veselo, brzo, zaigrano i s karakterom - imali ste sve što jedan quickstep treba imati." Osvojili su 35 bodova žirija. Mislav Čavajda pridružio im se u drugom plesu, a to se pokazao kao sjajan potez jer su pale čak četiri desetice od žirija, ujedno i prva desetka od Marka Cibocija. "Za mene osobno ovo je najljepša koreografija u Plesu sa zvijezdama. Sve u svemu svaka čast", kratko i pohvalno rekao je Marko. "Meni je ovo bilo brutalno. Toliko sam sretna kad glumci na podij donesu to kazalište. Imali ste sve što je potrebno za jedan paso. Meni je bio moćan nastup, moćna glazba, moćni vi, snažni izražajni. Sve u superlativima", oduševljena je bila Larisa. "Ti si pozvao Mislava u nastup koji je odličan, ali nisi uopće imao problema s tim dapače. Ovo je bilo odvažno, snažno, bravo", komentirao je Igor. "Vi ste bili senzacija na podiju. Meni je ovo bio najbolji Filip kojeg smo imali prilike vidjeti u showu. Priredili ste nam spektakl koji je bio veličanstven", istaknula je Franka.

Jelena i Marko prvo su nas počastili tangom. "Danas mi je malo mrvicu falilo safta moram priznati. Krvi ima, ali nekako mi nedostaje onaj završni touch. Ti si pokazala da si svestrana, ali čini mi se da ti jive bolje leži od ovog plesnog stigla. Budući da uvijek od tebe tražimo maksimum dodaj još malo tog toucha", komentirala je Larisa. "Slažem se u jednom dijelu s Larisom, nedostajalo mi je malo povezanosti među vama", kratka je bila Franka, a također i Barberić: "Ti jako dobro plešeš, a ja mislim da je safta u stvari bilo. To je tvoja gipkost koja je malo omekšala tango."
"Ja bih se u većini slučajeva složio s kolegama. Ono što je meni najviše smetao je ritam. No, želio bih napomenuti da vam se dogodilo da poslije jednog odličnog nastupa dolazi faza pražnjena i to je normalno. Jedva čekam sljedeću nedjelju da to opet krene uzlazno", komentirao je Ciboci. Osvojili su 33 boda žirija. Maja Drobnjaković zaplesala je s Jelenom i Markom u drugom plesu.
Ovim plesom žele osvijestiti osobe s invaliditetom, ali i osobe koje nemaju invaliditet da postanu svjesne što sve osobe s invaliditetom mogu učiniti ako žele. Apsolutna inspiracija bez kalupa i okvira. "Baš kao taj razgovor na početku takav je bio i nastup - bezbrižan, poletan. Ti Jelena jako dobro plešeš ovo je bio super jive", istaknuo je Barberić. "Razigrano, lepršavo, poletno, osnova je bila puno bolja nego tvoj prvi jive koji si plesala što znači da su puno napredovala. Moje iskreno divljenje za Maju i ovo što smo večeras vidjeli i jedna jedinstvena ocjena za nju - 100", pokazao je Marko Ciboci. "Ja sam apsolutno pod dojmom ovog nastupa. Za tebe se Jelena nekako već zna ti kad plešeš jive to je kao idem ja lagano rasturiti. Ti Maja jednostavno moraš doći iduću sezonu plesati jer ubijaš", komentirala je Franka. Osvojili su 38 bodova žirija za drugi ples.

Sandi i Helena također su plesali tango. "Izrazito zanimljiv ovaj vizualni scenski nastup. Voljela bih da gledatelji pred malim ekranima mogu vidjeti koliko ti energije daješ u svaki korak, jednostavno treperiš. Ti se iz nedjelje u nedjelju dižeš i spuštaš, a to je odlika pobjednika!", potaknula ih je Franka, a s njom se nije složio Marko: "Ja sam toliko bio sretan kad sam čuo pjesmu jer se ja uz nju svako jutro tuširam. A ono s čim nisam bio sretan je što tango nije bio miran kao što treba biti, nego nekako istrzan."
"Ja za razliku od Marka ne slušam ovu pjesmu svaki dan, ali bih da mi vi plešete svaki dan", dodao je Barberić. Osvojili su 36 bodova žirija

U drugom plesu Sandiju su se pridružila braća, Jasmin i Ismael. ''Dolazilo mi je da vičem svo vrijeme koliko je ovo dobro bilo. Prvo što ste vi jeli dok ste bili mali. Očito je da je ovaj talent za ples u krvi tvoje familije. Prerano mi je sve završilo", istaknula je Franka. "Ja sam gledala mamu krajičkom oka i može biti ponosna jer ste stvarno brutalni. Postavljaš standarde, glavni si tiktoker, imaš sedam tvrtki, sad imaš i plesnu trupu gdje ti je kraj?", zapitala se Larisa. "Ja mislim da je ovo prvi put da njih troje više pričaju od mene. Pohvale mentorici za koreografiju. Dobra usklađenost između vas i ja bih to mogao gledati do preksutra", komentirao je Ciboci. Osvojili su 39 bodova žirija za drugi ples.

Slowfox su izveli Marko i Gabriela. "Ne znam je li raširio krila, ali okvir je bio odličan. Moram priznati da si ti dosad u ovoj sezoni s ovim slowfoxom najbolje držanje za 2022. Rasplesano, ona je mentor, ali ti si plesač", redao je pohvale Ciboci. "Toliko si obasjao cijeli studio, baš je bilo sunčano i lijepo. Vi ste meni pelin i med. Ples mora imati i gorčinu i slatkoću, a vi ste sve to imali. Meni je ovo jedan od ljepših plesova ove sezone", oduševljena je bila Larisa. "Znaš da je bilo dobro kad Ciboci kaže da je bilo jako dobro. Ova pjesma je čarolija, a vi ste bili točno to", kratka je bila Franka. Osvojili su 38 bodova žirija. Slavko Sobin im se pridružio u drugom plesu večeri te su pokazali koliko fantastično može izgledati tango u troje. ''Ono što mi se svidjelo kod ove točke je što ste prezentirali povijest tanga. Argentinski tango plesao se u klubovima i bio je zabranjen jer su ga plesala dva muškarca. Vi ste ukomponirali to i sadašnji tango koji je sa prekrasnom ženom. Ono što mi se svidjelo kod tebe je što si sa svojom pojavom na podiju nadomjestio fizički nedostatak naspram Slavka. Uspješno si to pokrio", komentirao je bio Ciboci. "Meni je ovo stvarno bilo jako, jako dobro. Svidjela mi se ta dinamika i cijela priča, dramaturgija. Bio si bolji od Slavka i možda te ove godine Marko vidimo kao njegovog nasljednika", poticajna je bila Larisa. "Meni je iskreno jako dobro i bilo je ovdje puno plesne matematike, a to može zeznuti mozak pa onda i korak. Ali vi to niste zeznuli", istaknuo je Igor. Osvojili su 39 bodova žirija za drugi ples.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju