U desetoj emisiji uživo Filip, Paula i Mislav plesali su paso doble.

Ove nedjelje u drugom plesu njihov poseban gost na podiju je glumac Mislav Čavajda. Kombinacija s pobjednikom od prije nekoliko godina njihov je adut za drugi nastup.

Mislavu je drago da je ponovno tu i prije svega želi Filipa podsjećati na užitak u plesu. A kod Filipa mu se najviše sviđa što je iskren i autentičan. Paula želi da ova priča dopre do ljudi, bez obzira na tehniku.

"Za mene osobno ovo je najljepša koreografija u Plesu sa zvijezdama. Sve u svemu svaka čast", kratko i pohvalno rekao je Marko Ciboci.

"Meni je ovo bilo brutalno. Toliko sam sretna kad glumci na podij donesu to kažalište. Imali ste sve što je potrebno za jedan paso. Meni je bio moćan nastup, moćna glazba, moćni vi, snažni i izražajni. Sve u superlativima", oduševljena je bila Larisa.

"Ti si pozvao Mislava u nastup koji je odličan, ali nisi uopće imao problema s tim dapače. Ovo je bilo odvažno, snažno, bravo", komentirao je Igor Barberić.

"Vi ste bili senzacija na podiju. Meni je ovo bio najbolji Filip kojeg smo imali prilike vidjeti u showu. Priredili ste nam spektakl koji je bio veličanstven", isktanula je Franka.

Osvojili su 40 bodova žirija za drugi ples - pala je i prva desetka Marka Cibocija.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju