„Kad bih glasala za Kalua, nitko mi ne bi zamjerio“

Plavo pleme slavi Anđelin rođendan. Filip joj je pripremio buketić cvijeća, što je Anđelu jako razveselilo. No rođendanske razbibrige, narušava strepnja za ishod sljedećeg natjecanja za plemenski imunitet. Naime, ako izgube igru morat će nominirati dva svoja člana tima. „Kod nas nema laganini, nego uvijek dajemo sve od sebe“, kaže Jelena ususret novoj igri.

S obzirom na to da je crveno pleme izgubilo u prošloj igri, prva nominirana osoba je Nikolina, a na sljedećem plemenskom vijeću Nataša će morati reći javno ime još jedne nominirane osobe. „Još nisam odlučila kome ću dati svoj glas. Malo mi je okrutno što to moram ja reći, ali da nije ogrlica kod mene, bila bi kod nekog drugoga i isto bi se osjećao kao ja. Bolje da je kod mene ipak“, rekla je Nataša.

Prije igre na poligonu, pozvala je na stranu Dragu i Anju, jer se htjela s njima posavjetovati koga da nominira s obzirom na to da osoba koju izabere ide u natjecanje za ostanak u 'Survivoru'. „Kad bih glasala za Kalua, nitko mi ne bi zamjerio. Kad bih glasala za Marka, mislim da bi se počele događati neke stvari, zamjerilo bi mi se. Mislim da Marko ne bi ispao u duelu, jer je dobar u igrama“, komentirala je Nataša svoju potencijalu odluku.

Koji će tim ovoga puta izgubiti i pred kim će se naći još jedna teška odluka o tome koga nominirati, doznat ćemo večeras u 'Survivoru'.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju