Ime duelista saznat ćemo na sljedećem plemenskom vijeću

Pogledaj propušteno na  NOVATV

 Crveni tim u nevjerici je gledao kako im i zadnji bod za pobjedu klizi iz ruku. Izgubili su od plavog plemena za svega jedan bod. Za pobjedu je trebalo svladati poligon s nizom kompliciranih prepreka. Na putu do cilja morali su pokupiti dvije zastavice. Kad su došli do kraja poligona zadatak je bio da u koš ubace dvije lopte, tako da svaka lopta prođe prvo kroz dva obruča. Plemenu koje je prvo osvojilo šest bodova pripala je zaslužena nagrada.

 Iako su crveni poveli u startu, do samog je kraja natjecanje bilo neizvjesno, a na kraju su pobijedili plavi s tijesnim rezultatom šest naprama pet. „Zajednički smo ginuli i ostavili srce na terenu i ovo je naša zajednička pobjeda. Plavi tim nikad se ne predaje i igramo do kraja“, komentirala je Sanja.

Zbog gubitka u igri, crveno pleme moralo je u još jednu igru, i to za osobni imunitet. Ogrlicu koja im jamči sigurnost na plemenskom vijeću osvojila je Nataša. „Mislim da je ogrlica svima potreba. Mislim da meni nije najpotrebnija, ali veselim se što je imam“, izjavila je Nataša.

„Dosta smo toga napravili da promijenimo taj sivi oblak koji stoji iznad nas. Danas nas je jedna sitnica dijelila od totema. Dosta se energija promijenila u plemenu. Organizirali smo svoj kamp, više smo pričali“, ispričao je Bojan, a i Marko je pohvalio pleme i komunikaciju koju imaju. „Za glasanje ću se voditi energijom izvan i na terenu koja se ili izdvaja ili pripada zajednici. Po meni, najbolja u timu u posljednje vrijeme je Anja, a najlošija je Nina“, rekao je Marko, a ona se složila da ima najlošije rezultate među curama. Ona pak smatra da je Marko najlošiji među muškim članovima tima. „Imam pobjeda, ali mislim da imam više poraza“, rekla je Nikolina.

Prije glasanja saznali su kakvu još moć, osim sigurnosti od nominacija, skriva Natašina ogrlica. Naime, ona joj omogućuje da kaže ime osobe koja će direktno ići u duel, a svoju će odluku priopćiti na sljedećem plemenskom vijeću. „Takva su pravila i nadam se da se nitko neće naljutiti, jer za nekoga moram glasati“, komentirala je Nataša. Najviše glasova za odlazak u duel dobila je Nikolina, njih pet, a pleme je dva glasa dalo i Marku.

„Nakon što smo danas izgubili, očekivala sam ovo. Nisam sigurna što Nataša misli, ali sudeći prema njezinim komentarima potencijalno bi u duel mogla poslati Marka. Voljna sam boriti se za svoje mjesto u Survivoru“, rekla je Nikolina.

Drugo ime nominirane osobe iz crvenog plemena tek će reći Nataša, a koga će odabrati te tko će sljedeći napustiti Survivor, doznat ćemo nadolazećim epizodama.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju