Katie postaje primjer kako je bistru, lijepu djevojku s juga nemoguće obuzdati u namjeri da pronađe sreću.

Grad koji nikada ne spava, upoznat će djevojku koja nikada ne odustaje. Katie Gregerstitch (Jessica Simpson) je ljepotica iz malog mjesta u Oklahomi, koja je došla u New York u posjet svojem dugogodišnjem dečku. Kada ga nađe u zagrljaju druge žene, Katie je jako povrijeđena. Nakon prvotnog šoka, Katie ga odluči ostaviti i ponovno pronaći samu sebe.

Uz pomoć kolega Freddya (Andy Dick) i Debre (Penelope Ann Miller), dobiva posao u najvećoj građevinskoj tvrtki, gdje upoznaje Bena (Luke Willson). Katie se s vremenom počinje zaljubljivati u svog kolegu, koji skriva veliku tajnu. Sada ništa više neće spriječiti ovu upornu djevojku da dobije ono što njezino srce želi. Katie tada postaje primjer kako je bistru, lijepu djevojku s juga jednostavno nemoguće obuzdati u namjeri da pronađe sreću.

Uloga „Plavuše“ u filmu je pripala popularnoj Jessici Simpson. Jessica je brzinom munje zauzela laskava mjesta u glazbenoj, modnoj i zabavnoj industriji. Talentirana umjetnica prekrasnog izgleda vrlo je brzo postala planetarno popularna.

Iako ju je publika navikla gledati u filmovima u kojima igra plavuše nezavidne inteligencije, glumičin IQ je već u šestom razredu dosegao 160. Bez obzira na njezinu fantastičnu inteligenciju, glumica nikada nije pristala biti član prestižne Mense.

Film 'Plavuša' ne propustite gledati u nedjelju u popodnevnom terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju