Ipak, čekanje se isplatilo

Romantična komedija "Djevojka iz doline" (Valley Girl, 2020.) remake je istoimenoga filma iz 1983. Stoga je zanimljivo spomenuti cameo pojavljivanja nekoliko glumica iz originalne u novijoj verziji filma: Deborah Foreman (koja je glumila Julie), Elizabeth Daily (Loryn) i Heidi Holicker (Stacey).

Iako je premijerno prikazivanje filma u kino dvoranama bilo predviđeno za 29. svibnja 2018., u travnju 2020. najavljeno je da će ono izostati pa je odmah objavljeno samo digitalno izdanje. Jednim od glavnih razloga za to smatra se pandemija koronavirusa zbog čega su kino dvorane ionako bile zatvorene. Međutim, na takvu su odluku vjerojatno utjecale i kontroverze oko YouTube zvijezde Logana Paula koje su se u to vrijeme pojavile. Tako je film "Djevojka iz doline" po završetku snimanja čekao tri godine da bude objavljen.

Julie (Jessica Rothe) ultimativna je djevojka iz doline 80-ih godina. Kreativnog slobodnog duha, Julie vrijeme provodi sa svojim najboljim prijateljicama u kupovini u trgovačkom centru Galleria, smišljajući planove za najvažniju večer njihovih života – maturalnu večer.

Njen život je bezbrižan sve dok se ne zaljubi u Randyja (Josh Whitehouse), punk rockera sa Sunset Stripa, koji se suprostavlja svemu za što se Julie zalaže. Unatoč neodobravanju prijatelja i obitelji, Julie mora pobjeći iz sigurnosti svog svijeta kako bi slijedila srce i otkrila što zapravo znači biti djevojka iz doline.

Film "Djevojka iz doline" ne propustite pogledati u subotu u prijepodnevnom terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju