Juan Augustin Lopez natjecatelj je koji dolazi iz Argentine, a svoje je glazbeno umijeće podijelio na pozornici Supertalenta.

Zbog ljubavi Juan Augustin Lopez preselio se u Hrvatsku, a u Zagrebu svira po tramvajima. O njegovom velikom srcu svjedoči i činjenica da je svirao u bolnicama gdje je uveseljavao bolesnu djecu. 


 

Iako se prije nastupa osjećao pomalo nervozno Juan je veselim nastupom donio predivnu pozitivnu energiju u studio Supertalenta, a pozitivni komentari nisu izostali. ''Drago mi je da ste došli u Hrvatsku i možda bih se češće trebao voziti tramvajem'', rekao mu je Davor Bilman. 

Maja Šuput dodala je da se nada kako će iz tramvaja otići pjevati u taksije. ''Meni je ovo bilo fantastično. Bila je jedna zarazna energija koju priželjkujem. Ja te želim ponovno gledati'', oduševljeno je prokomentirala Martina.

Hoće li naš žiri ostati oduševljen i natjecateljima koji slijede ne propustite u ostatku Supertalenta.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju