Očekuju vas još kreativniji i spektakularniji nastupi od audicijskih!

Prva polufinalna emisija Supertalenta na rasporedu je već ove nedjelje. Nastavlja se borba kandidata za prolazak u veliko finale. Žiri je već odabrao ukupno 36 kandidata koji nastavljaju svoje natjecanje za titulu devetog supertalenta i glavnu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna, a samo će troje najboljih iz svake polufinalne emisije zauzeti svoja mjesta u finalu showa. Od toga će prva dva finalista odabrati gledatelji, dok će trećeg finalista, neovisno o glasovima gledatelja, proglasiti žiri.

Kandidati su se marljivo pripremali za nastupe uživo i jedva čekamo vidjeti još spektakularnije i kreativnije točke. Za naklonost žirija i publike borit će se talentirana pjevažica iz Tanzanije Digna Mbepera koja je publiku osvojila ne samo svojim glasom, nego i dirljivom životnom pričom. 

Bila joj je to prva velika pozornica u životu i zato je bila jako uzbuđena prije nastupa. Dolaskom na pozornicu preplavile su je emocije pa je prije pjevanja brisala suze. Čim je počela pjevati pokazala je svoju kvalitetu. Prisjetimo se njenog nastupa. 

 

 

 

Na krilima mjuzikla Sara Krpan nas je na audicijskom nastupu odvela u neki drugi svijet. Jedva čekamo vidjeti kamo će nas odvesti polufinalnim nastupom, a do tada ćemo se prisjetiti njene autorske pjesme.

Velika je tremašica, a s druge strane pršti od pozitivne energije. Od osme godine svira klavir, ali nikad nije voljela svirati Bacha i Mozarta, već je uvijek voljela izmišljati nešto svoje. U nedjelju ćemo vidjeti hoće li Sara predstaviti još neku svoju autorsku pjesmu, a do tada prisjetimo se njenog audicijskog nastupa.

 

 

 

Lenny Fist umjetničko je ime koje je odabrao Antoneli Mištrafović i na Supertalentu se predstavio repanjem. To mu je ljubav još od osnovne škole, a trenutno aktivno radi na albumu. Život ga nije mazio, ali on je odlučio pobrinuti se da uspije sve što zaželi.

Kad je bio mlađi često se susretao s pogrdnim komentarima jer zbog skolioze hoda drugačije. Svi su ga ismijavali i odbijali, a samo jedan prijatelj bio je uz njega kroz život. Uvijek je htio prijaviti se na Supertalent, no ranije nije imao priliku, pa sada planira iskoristiti svoj trenutak na pozornici u inat svima. Prisjetimo se kako je pjesmom koja ga opisuje osvojio žiri i zapalio publiku. 

 

Svoje mjesto u finalnoj emisiji pokušat će izboriti i dvije plesne skupine – CAF Spliters i Illusion

Novu breakdance koreografiju izvest će Miljan Rančić koji je od žirija dobio titulu najboljeg breakdancera u povijesti Supertalenta.

Plesom na kolutu gledatelje će zabaviti simpatična Maria Lopez, a borbu za prolazak dalje vodit će i zlatni gumbi Farija Gaši te mađioničar Magic Leon.

Koja će tri natjecatelja zauzeti prva mjesta u finalu showa doznajte u nedjelju na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju