Ne propustite!

Matt (Steven Seagal) je bivši policajac u dugovima sklon alkoholizmu koji je donio neke loše odluke u životu koji mu se ruši. Njegova ljubav prema jedinoj kćerki pomaže mu boriti se protiv jednog od njegovih najvećih neprijatelja, alkoholizma.

Jedina šansa da se vrati u prijašnje stanje je misteriozni neznanac s kojim se susreće, a koji mu nudi otplatu svih dugova pod jednim uvjetom: ubiti najopasnijeg gradskog mafijaša.

Na snimanju filma je napravljena velika pogreška koju su mnogi zamijetili. U sceni potjere, glavni likovi se utrkuju velikom brzinom. Međutim, zgrade iza njih se ne mijenjaju tijekom cijele scene. Također, scena završava s gotovo istim prizorom s kojim je i započela.

Počast redatelju je u filmu odana kroz vrlo zanimljiv detalj. Naime, kada Matt (Steven Seagal) dobije posljednji zadatak, slika mete zapravo je slika redatelja Roela Reinéa.

Napetu akciju 'Marker' ne propustite pogledati u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju