U prvoj emisiji uživo Deniss i Jakov plesali su tango.

Deniss sve lijepo voli pretakati u svoju umjetnost, pa i na sebe. Imala je priliku naslikati i svog plesnog partera Jakova Bjelca. U ateljeu je Deniss glavna, a kad su u dvorani Jakov preuzima voditeljsku palicu. Na probama mu je dala nadimak "galantni krkan", a to ih je jako zabavilo u daljnjem radu. 

Akademska slikarica Deniss Grgić odmalena voli ples, a sad je dobila priliku to i pokazati uz mentora Jakova Bjelca u showu „Ples sa zvijezdama“. Kao vizualna osoba veseli se kostimima i scenografiji, a Jakov je prvi put dio showa i jako je uzbuđen.

 "Mogu reći da je bilo vatreno u scenografiji, a na podiju je toga malo nedostajalo. Deniss imaš to i zapali se", napomenula je Larisa Lipovac Navojec.

"Moram ti reći stvarno je jako hrabro što si se na početku igrala s onom vatrom. Što se tiče plesa treba biti malo senzualnije, čvršće, imaš sve, zgodna si i imaš talent samo čekam da to još izađe iz tebe", rekla je Franka. "Moja percepcija ovoga da su akteri ove plesne točke bili vrlo lijepi. IStina je da bi trebala poraditi na tonusu, ali nevažno, imaš još 12 emisija pa će to doći na svoje", otkrio je Marko Ciboci.

"Odmah bih ti rekao da poradiš na fokusu. I onda uz tehniku još ćeš poletjeti i zapaliti", zaključio je Igor Barberić. Osvojili su 21 bod žirija.

  

Deniss Grgić je akademska slikarica, magistra slikarstva i influencerica. Na Odsjeku grafike na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu završila je preddiplomski studij, a na Odsjeku slikarstva diplomski gdje stječe titulu magistre slikarstva. Diplomirala je na temu „Kruzi“ povezujući povijesne stećke u kontekst današnjeg vremena i slikarskom tehnikom stvorila umjetnička djela.

Jakov Bjelac je 19-godišnji plesač iz Petrinje. Jakov je student menadžmenta i marketinga turističke destinacije na Veleučilištu Edward Bernays. Sportskim plesom bavi se 14 godina i do sada je osvojio 19 naslova prvaka Republike Hrvatske u sportskom plesu. Zbog svojih rezultata kao član hrvatske reprezentacije predstavljao je Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima. Danas u Petrinji u Sportskom plesnom klubu "Petrinia" dio je trenerskog tima koji stvara nove sportske plesače i koji od samih početaka postižu odlične rezultate.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju