Na Supertalentu je nacrtao Martinu uz pjesmu iz Titanika u superkratkom vremenu

Dejan Šebaštijan zainteresirao je žiri Supertalenta za svoj talent koji je crtanje, i to u stilu hiperrealizma. „Meni ćeš pokloniti sliku s potpisom i posvetom iza, ako želiš naravno. Vaš talent je hiper, super realistično crtanje u superkratkom vremenu“ – rekla je Martina. Njegov nastup pogledajte OVDJE!

Dejan je po struci fizioterapeut koji se u prošlosti bavio bodybuildingom (na Svjetskom prvenstvu u Kopru osvojio je peto mjesto), a radio je i u tattoo shopu. Ipak, od svih zanimanja prevladala je umjetnost, odnosno crtanje, što je htio pokazati i na pozornici Supertalenta. Na ovom videu Dejan crta jednog i jedinog Arnolda Schwarzeneggera, pogledajte video.

 

"Odlučio sam se prijaviti na Supertalent u cilju da prezentiram ljudima nešto novo, da budem prepoznat s poslovne strane, i naravno ne krijem da bih volio pobjedit. Nemam omiljenog člana žirija, ali možda ipak Maja jer sam odrastao uz njezinu muziku. Za Martinin portret sam se pripremao oko 3 dana. Na pozornici sam se osjećao spremno, no znao sam da sam se mogao bolje pripremiti, promijenio bih svoj pristup radu i nacrtao Martininu ruku i lice kako spada. Previše sam se žurio, a imao sam još oko 25 sec, a tih 25 sec bi bilo dovoljno da to bude prihvatljivo i prepoznatljivije (ipak je to jako kratko vrijeme, Guinnessov rekord crtanja jednog lica je 6 minuta)", rekao je Dejan poslije nastupa.

Iako Dejan crta odmalena, tek se 2016. počeo profesionalno time baviti i živjeti od toga. Priznaje da je njegova obitelj u početku bila skeptična oko crtanja, ali ga sada u tome podržavaju. U jednu sliku uloži i po 30 sati jer pazi na sve detalje. Budući da to ne može demonstrirati na Supertalentu, prijavio se s tehnikom brzog crtanja. 

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju