Adrian Popović nakon audicijskog nastupa na Supertalentu dobio je zanimljivu ponudu...

U prošloj sezoni Adrian Popović nastupio je s plesnom skupinom Sinovi s kojom je došao do polufinala, u ovu se sezonu prijavio sam!

Vedar, iskren i simpatičan plesač iz Slavonskog Broda na audiciji Supertalenta bio je pravo osvježenje. Nastupio je s plesnom točkom za koju je iskreno rekao da se nije puno pripremao. ''Nisam plesao od prošle godine otkako smo prošli u polufinale. Maknuo sam se od plesa i posvetio sam se drugim stvarima u životu'', ispričao je.

Međutim, izveo je jako dobru plesačku točku što ga je dovelo u polufinale Supertalenta. ''Meni je ovo bilo super! Jedan od rijetkih momenata kada ništa ne pišem, a to ti je meni uvijek znakovito. Privlačiš mi pažnju, zanimljiv si mi, jako si egzaktan, u plesnom stilu koje traži egzaktnost kao takvu. Sviđaš mi se.'', poručila mu je Martina Tomčić. 

Prošle je sezone Supertalenta nastupio s plesnom skupinom Sinovi, na što je Davor Bilman aludirao u svom komentaru: ''Bio u grupi s majkama, sinovima, s kim god želiš biti, volio bih vidjeti malo drugačiji stil plesa, ali ovo što si napravio je bilo jako, jako dobro.'', rekao je. 

Maja Šuput oduševila se njegovim talentom te mu je čak ponudila suradnju! ''Ja bih voljela jednom otpjevati pjesmu na koju bi ti mogao plesati u spotu.'', rekla mu je.

S četiri ''DA'' Adrian Popović prošao je u polufinale Supertalenta. Da bi prošao u finale potrebni su mu vaši glasovi, a hoće li ih zaslužiti ne propustite doznati već ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju