Deborah je oduševila žiri Supertalenta svojim fit kid nastupom!

Devetogodišnja Deborah Opačak živi s mamom, dvije sestre i dva brata, a aktivno se bavi fit kidom, a na Supertalent su je prijavile sestre koje su htjele da Deborah pokaže što je naučila u samo jednu godinu treniranja fit kida.

"Treniram svim danima po najmanje 2 sata, osim petka, subote i nedjelje i mogu reći da od tada postepeno napredujem. Mislim da sam se uspjela predstaviti žiriju sa svojom točkom baš kako sam i htjela i zbog toga sam dobila 4 DA", rekla je Deborah nakon nastupa.

"Prije samog nastupa bilo me užasno strah. Bila sam uplašena zbog svih tih ljudi, snimanja i kamera koje su me stalno okruživale, ali kad je krenula pjesma strah je polako nestao. Sa svojim nastupom sam zadovoljna, ali trudit ću se još više trenirati da u polufinalnoj epizodi, ako prođem, budem još bolja. Obitelj je bila presretna i ponosna na mene.", otkrila nam je Deborah.

Deborah ima samohranu majku kojoj je odgajanje petero djece izazovno otkad je Deborin tata preminuo od leukemije. „Mama i tata su me najvažnije naučili u životu da budem skromna i poštena. Tata mi jako nedostaje i često mislim na njega“, priznala je Deborah sa suzama u očima, ali smiješkom na licu. 

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju