Ne propustite drugu epizodu!

Nakon što je prva epizoda sedme sezone najpopularnijeg showa na svijetu oduševila gledatelje, ove nedjelje gledatelje očekuje još uzbudljivija epizoda Supertalenta. Vidjet ćemo mladu glazbenicu, pjevače i plesače, mađioničara te jednog natjecatelja sa specifičnim talentom.



Atraktivan nastup osigurat će djevojke Eva i Cara, odnosno Duo Kamikazete iz Slovenije. „Supertalent nam predstavlja neki novi izazov, pridobivanje nove publike i nadamo se da će nam otvoriti brojna druga vrata“, istaknule su vesele djevojke. Osim talenta žiri će impresionirati i njihova muskulatura, pa će Maja predložiti da se okušaju s Davorom u obaranju ruke. Nakon vrlo kratke runde, Davor nije želio ostati dužan Maji, pa joj je zadao zadatak da na šipci izvede zastavu. Kako je to izgledalo, gledatelji će imati priliku pogledati ove nedjelje. U drugoj epizodi upoznat ćemo i zanimljivog natjecatelja s još zanimljivijim talentom. Alexandr Batuev dolazi iz Rusije, a njegovo umijeće nevjerojatnog savijanja tijela ostavit će sve bez daha. Alexandr radi u cirkusu, dobitnik je brojnih nagrada u kategorijama cirkuskih vještina, a na pozornici Supertalenta izvest će svoj najšokantniji dio koreografije – sam će se pospremiti u malenu kutiju!

Osmogodišnja natjecateljica Nuo Cheng koja s roditeljima živi u Našicama otopit će srca žirija, ali i oduševit ih svojim talentom sviranja klavira. Nuo je klavir počela svirati s nepunih šest godina, a već sada može se pohvaliti s brojnim osvojenim nagradama. „Nuo je razigrana djevojčica koja jako voli svirati klavir, a kada sam ju pitala što bi voljela raditi u životu, kazala mi je: željela bih biti veterinarka i svirati klavir“, otkrila je mama.

Sanda Sandali, Hrvatica koja već više od 30 godina živi u Švicarskoj, na Supertalentu će se predstaviti pjevanjem, a za svoj nastup odabrala je jednu zahtjevnu ariju.

Hoće li zadovoljiti kriterije žirija, ne propustite doznati u drugoj epizodi Supertalenta ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju