„Kod mene više nema milosti, nema labavo!“

Poznati televizijski i radijski voditelj, Davor Dretar Drele, vraća se svojim ''korijenima''. Nakon što su ga gledatelji pratili u prvoj i trećoj sezoni Farme 2008., odnosno 2010. godine, Drele ponovno preuzima voditeljsku palicu, pa ćemo ga tako uz Miu Kovačić gledati u šestoj sezoni najgledanijeg reality showa u Hrvatskoj.

„Jako sam radostan! Sada sam se promijenio kao što se može i vidjeti, idem češće u teretanu, ja sam jedan potpuno drugi čovjek, kod mene više nema milosti, nema labavo! Ove godine će svim natjecateljima biti jako teško sa mnom.“, otkrio je Drele kakva će biti njegova voditeljska uloga te zaključio: „Kao što je to svojedobno rekao Winston Churchill - krv, znoj i suze!“Osim Mie i Drele, svakog tjedna farmere će, već tradicionalno, posjećivati mentor Joža koji će ih nadzirati, savjetovati, kritizirati, dodjeljivati zadatke, ali i ocjenjivati njihov rad. Kakva iznenađenja očekuju farmere pogledajte OVDJE

Svojim radom i upornošću farmeri će u trajanju od četiri mjeseca dobiti priliku osvojiti vrijednu nagradu, novčani iznos do pola milijuna kuna.


 
Kako će izgledati njihova borba, život, suživot i opstanak na farmi gledatelji će imati priliku pratiti uskoro na Novoj TV, a što sve farmere očekuje doznajte u današnjem IN magazinu!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju