Rubrike 'Zvjezdani dom' i 'Iznenađenje'.

Od sljedećeg tjedna u najgledanijem lifestyle magazinu kao nositelja dvije rubrike gledat ćemo Davora Dretara Dreleta. Osim što nas svake nedjelje zabavlja svojim transformacijama u najgledanijem zabavnom showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', od sada ćemo gledati redovito i u IN magazinu. Naime, Drele će svakoga utorka biti gost neke poznate zvijezde, a osim rubrike ''Zvjezdani dom'' bit će zaslužan i za emotivne trenutke koje petkom donosi rubrika ''Iznenađenja''.

''Iznimno se radujem. Vjerujem da ću se dobro snaći. Biti dio ekipe IN magazina je apsolutno izazov za mene, tu su sve mladi i silno talentirani ljudi, a ja ću se, eto, pokušati tu nekako potruditi približiti njima. Bit će puno smijeha, u svim smjerovima i na svačiji račun. Ono što mogu sigurno jamčiti je da će biti super zabavno.'', izjavio je Drele ususret prvoj emisiji.

U rubrici ''Zvjezdani dom'' Drele će razgovarati s brojnim poznatim osobama, i to unutar njihova četiri zida. Pri tome će mu uvelike doprinijeti brojan poznanstva i činjenica da je 20 godina na javnoj sceni.

''Pokušat ćemo uvijek da to bude gledateljima zanimljivo. Smislio sam dva do tri zvjezdana izazova. Kad već dođeš čovjeku u kuću običaj je da mu se ništa ne donese, da se sve pojede i popije i daš mu nekoliko bolnih opaski o uređenju doma.'', izjavljuje Drele.

Jedan planinar izrazio je želju upoznati glumca Vedrana Mlikotu koji je bio član ekspedicije "Vlaji na Himalaji", a upravo će ga Drele iznenaditi s ovim susretom. 

Kako je prošlo ovo iznenađenje gledatelji imaju priliku pogledati u petak 27. travnja, a što sve poznati voditelj i komičar donosi sa svojom energijom u emisiju Nove TV saznajte već danas u intervjuu u IN magazinu od 17.25 sati.

IN magazin pratite od ponedjeljka od petka na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju